Innovatív technológia beszerzése a TM Box Kft.-nél
Pályázatok

Innovatív technológia beszerzése a TM Box Kft.-nélGINOP-2.1.8-17-2018-02678

Innovatív technológia beszerzése a TM Box Kft.-nél
Európai Uniós forrás segítségével innovatív technológia beszerzésére került sor a TM Box Kft. csepregi telephelyén, a GINOP-2.1.8-17-2018-02678 pályázat keretén belül. A Széchenyi 2020 A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén című pályázati kiírására benyújtott projekt 10,56 millió Forint támogatásban részesült.

A TM Box Kft.-t 2009-ben alapították, családi vállalkozásként működik. Alapítást követően elsődleges célja az volt, hogy új piaci partnerek felkutatása mellett, a piac speciális igényeit tudják kielégíteni, kereskedelmi és gyártói tevékenységek bonyolításával.

A vállalkozás fő tevékenységi köre 1721 - papír csomagolóeszköz gyártása.

Mára elmondható, hogy a cég több élelmiszeripari-, autóipari-, elektronikai vállalatnak beszállító partnere, úgy mint BPW, Proverta, TEKA, Győri Halászat, ShopTech.

A vállalkozás fejlődési lehetősége az adaptív innováció beszerzésében rejlik. A gépgyártás piacán folyamatosan új technológia jelenik meg, addig kézi erővel ellátott feladatok gépesítésére nyílik lehetőség, a termelési kapacitás bővíthető. Ahhoz, hogy a konkurenciával szemben a pozícióját javítani tudja, szükséges az új technológia beszerzése, új termékfejlesztési képesség biztosítása és a szolgáltatási paletta szélesítése. Ebben van a fejlődési lehetőség, ez az alapja a cég növekedésének, az alkalmazotti létszám megtartásának és bővítésének.

A kedvezményezett neve: TM Box Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Innovatív technológia beszerzése a TM Box Kft.-nél

Megvalósítás helyszíne: 9735 Csepreg Petőfi utca 53 4/3

A beruházás megvalósításának ideje: 2019.03.19 - 2019.06.04

Beruházás összköltsége: 21 111 350 Ft

Elnyert, szerződött támogatás összege: 10 555 675 Ft

Támogatás mértéke: 50%

 

Beruházás rövid bemutatása:

A dobozgyártó gép hozzájárul a vállalkozás üzemméretének további bővüléséhez, a termékpaletta szélesítéséhez. A vállalkozás már korábban is rendelkezett papír elemek, csomagoló anyagok gyártására alkalmas gépekkel, melyek alkalmasak a különféle papír alapanyagok megmunkálására - csomagolóipari termékek, egyedileg gyártott és stancolt dobozok, rekesztékek, elválasztók gyártására - azonban ez a dobozgyártó gép lehetővé teszi a termékek tovább fejlesztését, így a beruházás mindenképpen hiánypótlónak tekintendő.

 

További információ kérhető:

Tájmel Tamás

info(at)tmbox.hu

 

 

vissza
Dokumentumok
Innovatív technológia beszerzése a TM Box Kft.-nél